Vi udfører opgaver med Tadelakt

Tadelakt firma på Bornholm

Vi har specialiseret os i anvendelsen af tadelakt til dekoration, indretning og renovation i boliger og udendørsområder.
Vi er et Tadelakt firma på Bornholm. Vi servicerer kunder i hele Danmark.

Tadelakt er en marokkansk dekorativ teknik, der stammer fra gamle håndværkstraditioner.
Tadelakt tillader realisering af den naturlige dekorative finish. En afslutning af stor værdi for badeværelser, køkkener, indvendige og udvendige vægge, springvand og element til møbler. Tadelakt har et smukt og estetisk udseende.

Den originale teknik realiseres med den hydrauliske kalk, der stammer fra marine sedimenter i gamle træfyrede ovne i Marrakech, Marokko. Derfor er den opnåede kalk helt naturlig. Det påføres uden tilsætning af aggregater og klæbemidler af nogen art.

Tadelaktens egenskaber er unikke i verden. Dens effekter er originale, unikke og tredimensionelle. Alle fremstillingsprocesser er helt naturlige og miljømæssigt bæredygtige.

Opgaver udført med Tadelakt

Hvad er Tadelakt?

Tadelakt stammer fra gamle håndværkstraditioner, og giver et flot dekorativt og naturligt udseende i hjemmet.
Dette giver et stilfuldt alternativ til traditionelle fliser og klinker i badeværelser og køkkener.
Samtidig giver materialerne smukt finish på grund af de ekstraordinære visuelle effekter.
Årsagen skal findes i den naturlige modstandsdygtighed over for vejr og vand.

Tadelakt er ideelt når badeværelser, køkkener, borde, svømmebassiner og saunaer skal etableres eller istandsættes.
Denne stil kan anvendes både indendørs og udendørs. Vægge, gulve, håndvaske – mulighederne for anvendelse er uendelige, da Tadelakt er vand- og ridsefast, hårdt og holdbart.

Roselli Stuccoarte er et Tadelakt firma på Bornholm, som udfører arbejde med Tadelakt i højeste kvalitet.

Vægge

Vægge er den mere udbredte overfalde til brugen af den originale tadelakt. Der anvendes en traditionel teknik, hvor væggene dækkes på en måde, så det historiske udtryk kommer til syne. Teksturen i stenvægge fra giver den karakteristiske ”dynamik”, der er kendetegnet ved den oprindelige Tadelakt. Takket være massens 100% naturlige sammensætning, der ikke bruger og tillader brug af kemiske eller syntetiske materialer – men i stedet besidder de medfødte bakteriedræbende kvaliteter – gør denne fantastiske dekorative teknik ideel til skabelse af sunde miljøer på de smukkeste måder.

Gulve

På grund af, at Tadelakt er et ekstremt slidstærkt materiale og er derfor også velegnet til gulve.

Tadelakt stammer fra hydrauliske kalksten.
Ved hjælp af en bearbejdningsproces, som involverer kogning for at reducere pulver, gør det massen mulig at påføre på overfladen.

Når materialet er hærdet, bliver overfladen hård som sten.

Håndvaske

Takket være den medfødte vandafvisende overfalde, er tadelakt noget af det mest ideelle i etableringen af ​​elementer i boligen – både indendørs og udendørs – som er i konstant kontakt med vand. Det kan f.eks. være svømmebassiner, badekar og håndvaske. Takket være modstanden og det unikke udseende, står håndvaske i tadelakt som et godt alternativ til den almindelige keramiske vaske i badeværelset. Det kan også bruges til at skabe håndvaske i andre rum, såsom køkkenet og vaskerummet.

Hylder og møbler

Med tadelakt er det muligt at designe personlige biblioteker, hylder, borde, skriveborde og stativer. Tadelakt giver endeløs inspirationtil boligindretning og design af møbler. Kombinationerne af farver og former, der er mulige at designe, er uendelige. Tadelakt giver muligheder og liv til andre elementer end de større møbler og overflader i huset. Takket være den stærke personlighed, som tadelakt giver selv de mindste genstande.

Trapper

Trapper er endnu et element, der kan tilpasses ved hjælp af den originale Tadelakt. Som allerede nævnt om gulve er tadelakt et ekstremt slidstærkt materiale, der minder meget om sten. Af denne grund kan det også være med til at sætte et kunstnerisk præg på den daglige færdsel på trapperne. Anvendelse på trapper er endnu ikke så udbredt i vestlige hjem – men overalt i Marokko finder man adskillige eksempler på storslåede og majestætiske trapper lavet med denne teknik.

Original Tadelakt kursus-certifikat
L’Atelier Decoration of Turin, Italy

Mødet med mestrene

Nino Longhitano  & Carlo Roselli

Mit store held har været at lære den originale tadelakt-teknik gennem undervisningen af ​​den italienske Mester Nino Longhitano..
Nino Longhitano bevarer de gamle håndværkerteknikker, der kun bruger naturlige materialer.
Nino har en enorm viden og lang erfaring som mesterdekoratør.
Under Ninos-vejledning har jeg mestret tadelaktens gamle kunst.

Stuccoarte samarbejder med http://tadelakt.dk/

DanishEnglishItalian